Gardening DK
Kontakt

Kontakt

Skriv venligst til mig ved at udfylde nedenstående skema eller send en mail til hpc@gardening.dk:

Navn


E-mail adresse


Kommentarer
Om Gardening DK

Siden jeg voksede op i en præstegårdshave i Vendsyssel har jeg interesseret mig for planter og haver, og i årenes løb er interessen for haver blevet stadig mere intens.  Blandt andet derfor har feriemålene i en årrække ofte været England og Irland.

I mit arbejdsliv har jeg rejst meget i Fjernøsten. Her blev jeg betaget af japanske haver og har tilbragt mange weekender i den gamle japanske hovedstad Kyoto, hvor jeg gradvis blev fortrolig med tempelhavernes helt specielle univers.

I 2005 begyndte jeg at skrive haveartikler om irske, engelske og japanske haver til Haveselskabets blad Haven, og det førte til, at jeg for Haveselskabet begyndte at arrangere haverejser. I 2008 besluttede jeg at bruge al min tid på min haveinteresse og etablerede derfor mit eget rejsebureau med henblik på at arrangere haverejser, primært til Irland og Storbritannien; og jeg har været så heldig, at mange af deltagerne i mine haverejser bestiller en rejse det følgende år. Derfor researcher jeg hvert år mindst et nyt rejsemål.

Det morer mig at dele min haveinteresse med andre, og derfor holder jeg, i den udstrækning tiden tillader det, visuelle foredrag om engelske og japanske haver.

Hans Peder Christiansen
Birkevænget 22
3520 Farum
Tlf.: 2299 2536

Hans Peder Christiansen