Gardening DK
Kontakt
madridRibera del DueroParis kunstmuseumToscana

Metropolrejser

Metropolrejser arrangerer kulturrejser til Middelhavsområdet med vægt på kultur, arkitektur, gastronomi og vin. Bureauindehaver Kasper Christiansen er cand. mag. i kulturformidling med et indgående kendskab til Middelhavsområdets kulturer, sprog og historie og deltager selv på alle rejserne som rejseleder.


Metropolrejser er en del af CTB Travels, Kasper Christiansens rejsebureau. Rejsebureauet har specialiseret sig i rejser til Spanien og andre lande i Middelhavsområdet. Der er tale om et autoriseret rejsebureau under registreringsnummer GC002681, og som rejsende med CTB Travels er man omfattet af de samme Europæiske regler for pakkerejser, som med et dansk bureau, der er medlem af Rejsegarantifonden.

Bureauindehaver Kasper Christiansen har mere end 10 års erfaring med kulturrejser i Europa og Mexico. Kasper er rejseleder på alle rejserne. Over de næste år vil der blive planlagt rejser til Spanien, Frankrig, Italien og Grækenland. For at sikre så stor overensstemmelse som muligt mellem ønsker til destinationer og vores planlægning af nye rejser har vi på www.metropolrejser.dk lavet en ‘stemmeseddel’, hvor man kan stemme på sit favorit-rejsemål. Det er helt uforpligtende, og man bliver informeret, når nye rejsemål besluttes.

I samarbejde med Gardening arrangeres der rejser, hvor kulturrejserne kombineres med havebesøg.

Kultur og haverejser i 2018

Vi arbejder i øjeblikket på at foreberede og planlægge rejserne til 2018. Indtil videre er 3 rejser sikre:
  • Vestandalusien d. 6. til 11. april 2018 (ny rejse)
  • Gentagelse af en tidligere rejse til Spanien i april/maj 2018.
  • Haverejse til Normandiet i samarbejde med Gardening i august/september 2018 (ny rejse)

Metropolrejsers kulturrejser i 2018