Gardening DK
Kontakt
TrenthamTrenthamTrentham

Have- og Kulturrejser

Der arrangeres i 2018 to haverejser til England:
En have- og naturrejse til Lake District fra den 13. til den 18. Maj& en have- og naturrejse til Yorkshire fra den 2. til den 8. Juli

Derudover arrangeres i 2018 to haverejser til Normandiet fra den 28. august til den 2. september og fra den 11. til den 16. september.

Endelig arrangeres en kulturrejse til det vestlige Andalusien i Spanien fra d. 6. til 11. april 2018, hvor man kan tage forskud på sommeren i Europas varmeste hjørne.

Haverejser til Normandiet

Cirkel
På rejserne besøges en række af de berømte haver i Normandiet, og vi skal opleve byerne Honfleur og Rouen, hvor vi bor på to dejlige 4* hoteller. Endeligt besøges Bayeux Museet, hvor Bayeux Tapetet, som skildrer slaget ved Hastings i 1066, befinder sig. (Bayeux Tapeter er et 70 m langt originalt vægtæppe)
Der arrangeres to rejser, som finder sted fra 28. august til 2. september & fra 11. til 16. september.

Klik her for at se dagsprogrammet

Lake District

Begge rejserne er fuldtegnede, men tilmelder du dig alligevel kommer du på en venteliste.

Kulturrejsen til det vestlige Andalusien

Cirkel
Rejsen til Det Vestlige Andalusien går til den charmerende bjergby Ronda, Andalusiens hovedstad Sevilla, de hvide landsbyer og Nationalparken Sierra de Aracena. Vi besøger bl.a. Sevillas katedral, hvor Christoffer Columbus ligger begravet og byen Jabugo, hvor verdens måske bedste skinke produceres. Rejsen finder sted fra den 6. til den 11. april.

Man tilmelder sig rejsen på siden www.metropolrejser.dk under siden Kulturrejser 2018.

Klik her for at se dagsprogrammet

Lake District

Have- og naturrejse til Lake District

Cirkel
Rejserne til Lake District bliver stadigt mere populære, og det er helt usædvanlig, at vi hvert år oplever, at der er rejsedeltagere, som tidligere har deltaget i rejsen. Det skyldes kombinationen af den dejlige natur, private haver, tre store haver i verdensklasse + et super hotel.
Rejsen finder sted fra 13. til 18. maj.

Klik her for at se dagsprogrammet

Lake District
Rejsen er fuldtegnet, men tilmelder du dig alligevel rejsen kommer du på en venteliste.

 

Have-og naturrejse til Yorkshire

Cirkel
På rejsen besøges to store, fredede naturområder – North York Moors og Yorkshire Dales, og derudover skal vi se en lang række fremragende haver og bo på det hyggelige fire stjernede hotel Black Swan midt i markedsbyen Helmsley. Rejsen varer syv  dage og der er haveoplevelser på programmet fra første til sidste dag.  Rejsen finder sted fra den 2. til den 8. Juli.

Klik her for at se dagsprogrammet

Lake District
Rejsen er fuldtegnet, men udfylder du alligevel tilmeldingsformularen, kommer du på en venteliste. Rejsen gentages muligvis i 2019.

TILMELDING

Man melder sig til rejserne ved at udfylde boksen øverst til højre.

Deltagelse i en rejse


Interesseret i


Navn
(navnet i dit pas)


Evt. navn på medrejsende


E-mail


Adresse


Postnummer og by


Telefonnummer


Mobiltelefon


Antal deltagere


Enkeltværelse


Interesseret i afbestillingsforsikring